Verslag werkzaamheden (Facebook, 18 december 2014)

De afgelopen twee weken heeft de raad haar laatste vergaderingen van het jaar gehouden. De commissievergadering was beslist niet de saaiste van het jaar! Er was nogal wat te bespreken…
De financiële situatie van het museum en het niet instemmen door de provincie met de vestiging van Decathlon op Harga werden uitgebreid besproken tijdens de commissievergadering.
Omdat vanuit de commissievergadering (die over twee avonden gehouden werd) geen stukken nogmaals besproken hoefden te worden in de raadsvergadering, was deze laatste binnen een uur afgelopen. Officieel begon op dat moment het kerstreces.

In de tussentijd gaat het politieke werk gewoon door natuurlijk. Schiedam staat niet stil….

Verder heb ik deze week niet te klagen over mediabelangstelling. Afgelopen dinsdag was ik tussen 17-18 uur samen met PvdA-collega Serkan Killickaya te gast bij Radio Schiedam/LookTV. Hier hebben we teruggekeken op onze eerste maanden als raadslid.

Verder is D66 Schiedam de afgelopen week weer begonnen met de publiciteit rond de Valentijnsprijs (zie eerder op deze site en op de website van D66 Schiedam). Hierover heb ik bij Radio Schiedam ook iets kunnen vertellen.
Vanavond was ik in verband met hetzelfde onderwerp te gast in de uitzending van ZOS. En morgen mag ik erover vertellen bij PopUp TV. Ik ga ervan uit dat hierna de nominaties voor de prijs zullen binnenstromen…

Maar het officiële deel van dit jaar zit erop. Een jaar waarin ik als nieuweling ben gekozen in de Schiedamse raad. Kort terugkijkend na negen maanden: het is boeiend, druk, vermoeiend, interessant. Maar bovenal enorm leuk om te doen! Ik heb zin in volgend jaar!
Ik wens u fijne kerstdagen, en goede jaarwisseling en een bruisend en vooral gezond 2015!
kerstgroet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *