Werkzaamheden tijdens het zomerreces

De zomervakantie is voorbij, dus de gemeenteraad begint weer aan een nieuw politiek seizoen. Het laatste van deze raadsperiode, want in maart a.s. zijn er verkiezingen.
Tijdens de vakantie zijn er dus geen raadsvergaderingen, wijkoverleggen enzovoort, maar dat wil niet zeggen, dat ik als raadslid helemaal niets doe. Het staat alleen wel op een iets lager pitje.

Hieronder een overzicht van mijn werkzaamheden in de afgelopen zomervakantie.

Zaterdag 8 juli

Op deze dag was ik een groot deel  van de dag in het centrum van Schiedam te vinden, bij de opening van de Lange Haven en de Taanbrug.
Klik hier voor het verslag.

Op 13 juli was ik te gast bij Mieke Wigmans van Stichting J & S, tijdens de spelletjesmiddag die zij voor buurtkinderen organiseert.
Klik hier voor het verslag.

Op enkele momenten heb ik in de afgelopen weken contact gehad met de ambtelijke organisatie en wethouder over onder andere nog af te ronden werkzaamheden aan de Lange Haven en over de huisvesting van Stichting Net Niet Genoeg.

Op zaterdag 5 augustus nam ik namens D66 deel aan de Canal Parade tijdens de Amsterdam Pride.
Klik hier voor het verslag:

Op 22 augustus stelde ik samen met Juliette Glavimans schriftelijke vragen over de fouten in de communicatie tijdens de brand bij Esso in de Botlek, een dag eerder.
Klik hier voor het artikel:

Ook op 22 augustus had ik mijn eerste  vergadering van dit seizoen: met de griffie en de overige stadserfvoorzitters bespraken we de komende Stadserven, in september en oktober.

Op woensdag 23 augustus heb ik bijgepraat met Ben Dubbeldam, o.a. winkelstraatmanager in de Nolenslaan.

Op 24 augustus was ik te gast bij Omroep Wetering, om te spreken over de schriftelijke vragen.
Klik hier voor het interview.

Op 26 augustus was ik aanwezig bij het festival “Where we ‘ve Met” op de Kloosterplaats.
Klik hier voor het verslag.

Op 12 september gaat het raadsseizoen echt van start. Voor die tijd ga ik nog even een week met vakantie. Om daarna weer fris van start te gaan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *