Verslag werkzaamheden (Facebook, 18 januari 2015)

Een korte samenvatting van mijn raadsbezigheden in de afgelopen week:

Zaterdag (10/1): Op bezoek geweest bij het informatiecentrum van Rijkswaterstaat bij de A4, om te kijken en luisteren naar een presentatie over de werkzaamheden van het afgelopen jaar en de nog te verrichten werkzaamheden in 2015. Het is de bedoeling dat de snelweg in december a.s. open gaat.

Maandag: Begonnen bij Theo van der Heijden van de Homoambassadeurs, om te overleggen over de plannen om Roze Zaterdag naar Schiedam te halen. Hierover heb ik eerder deze week al iets gepubliceerd. Vervolgens langs de griffie op het stadskantoor, om een brief in te zien, die gericht is aan raadsleden, maar niet openbaar is.
’s Middags even langsgegaan bij de Bewonersvereniging Schiedam-Oost. Van hen wilde ik graag weten hoe op dit moment de contacten met PRIMO en de gemeente lopen inzake de sloop en nieuwbouw van de Singelschool. Gelukkig was men daarover een stuk beter te spreken dan een half jaar geleden.
’s Avonds fractieoverleg. Ter voorbereiding op de commissievergadering van 20 januari. Ook was een afvaardiging aanwezig om met de fractie te spreken over campagneplannen.

Dinsdag: ’s Avonds langsgefietst bij Stichting Net Niet Genoeg, om even bij te praten over hun dreigende huisvestingsprobleem. Daarna ook nog even langs geweest bij het NME aan de Harreweg, waar de plannen voor een beleefpad en een speelpolder langs de Harreweg werden gepresenteerd.

Over de gehele week ben ik verder bezig geweest met het lezen van stukken, het sturen van vragen naar de griffie (ter voorbereiding van de raadscommissie).

Komende dinsdag is zoals gemeld de eerste commissievergadering van 2015. Kom gerust eens langs in de Aleidazaal bij zo’n vergadering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *