In gesprek met D66 tijdens de Brandersfeesten

Voor het vierde achtereenvolgende jaar was D66 Schiedam aanwezig tijdens de Brandersfeesten.
Onze leden deelden ballonnen uit en samen met mijn collega-raadsleden Marcel Bregman  en Zülfikar Güler ging ik met Schiedammers in gesprek over hun stad.

Hierbij kreeg iedereen de mogelijkheid aan te geven waar er volgens hem of haar kansen liggen voor Schiedam. Wat gaat goed? Wat kan beter?
Deze suggesties werden genoteerd op tekstborden en zullen worden meegenomen door onze afdeling.

In totaal zijn ruim dertig gesprekken gevoerd, met als gemeenschappelijke conclusie, dat Schiedammers trots zijn op hun stad. Onder de punten voor verbetering en kansen: “Verminder het aantal regels voor ondernemers. Zodat het bijvoorbeeld eenvoudiger wordt een terras buiten te zetten”; “Zorg voor minder overlast door zwerfvuil”; “Geef meer ruimte voor studenten”; “Doe iets aan de bestrating op de Broersvest”; “Verbeter het openbaar vervoer” en “Zorg ervoor, dat binnen Schiedam mensen minder van het kastje naar de muur gestuurd worden”.

Om met een persoonlijke noot te eindigen: Ik blijf het erg leuk vinden namens D66 op straat te staan en met mensen te praten over onze stad. Het leidt tot leuke ontmoetingen en boeiende inzichten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *