Terug van reces

Het zomerreces is voorbij, het nieuwe politieke seizoen is begonnen.
Heb ik de afgelopen zes weken stil gezeten?
Jawel, vaker dan ik gewend ben. En dat was best lekker!

Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik niets gedaan heb als raadslid!

Op maandag 18 juli had ik een afspraak  met burgemeester Lamers.  Om kort bij te praten over het dossier inzake de zendmachtiging voor de lokale omroep, die na het zomerreces in de raad zou komen.

Op 29 juli was ik te gast in de studio van Omroep Wetering in Vlaardingen, om een interview op te nemen voor Radio Schiedam. Het onderwerp was de uitvoering van de motie Watertoerisme, die mede door D66 opgesteld is in 2015.
Dit interview plaatste ik al eerder op deze site (klik hier).

Op 6 augustus voer ik op de boot van D66 mee tijdens de GayPride in Amsterdam (klik hier).

Ook stelde ik namens D66 schriftelijke vragen over het onderzoek naar een nachtdienstregeling van de metro. (Klik hier en hier).

Op 24 augustus bezocht ik het wijkoverleg Woudhoek.

Op 25 augustus was ik aanwezig bij de overhandiging van de bewonersenquêtes Woudhoek en Spaland/Sveaparken.
Deze enquête is opgezet en uitgevoerd door inwoners van deze wijken, onder bewoners van deze wijken. Een prima initiatief!
De enquête werd door de initiatiefnemers overhandigd aan wethouder Stam.

Op 26 augustus was er zo’n moment waarop het extra bijzonder is raadslid te zijn. Als raadslid was ik uitgenodigd bij de ontvangst van de Schiedamse olympische sporters Britt Eerland en Nouchka Fontijn. In het oude stadhuis werden zij toegesproken door burgemeester Lamers en wethouder Sport Gouweleeuw. Nouchka Fontijn ontving, wegens de door haar behaalde zilveren medaille, de M.C.M. de Grootspeld van de stad Schiedam.

IMG_7871 IMG_7875 IMG_7878 IMG_7884

Direct na deze uitreiking ging ik door naar het Sibeliusplein, voor het raadsbezoek aan het Sportpark Willem Alexander en het complex van Hockey Club Schiedam op Harga. Hierover schreef ik al eerder (klik hier).

Komende week beginnen ook de vergaderingen weer. In de komende raadscyclus zal het belangrijkste punt uit mijn agenda het raadsvoorstel inzake de zendmachtiging voor de lokale omroep worden. Hierover later ongetwijfeld meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *