Werkzaamheden april

Hierbij een summiere opsomming van mijn activiteiten als raadslid in de afgelopen maand. Een aantal zaken heb ik al benoemd in eerdere publicaties.

Maandag 4 april

Aanwezig geweest bij de discussie-avond over Oekraïne, georganiseerd door de SP en D66. In de Kroepoekfabriek in Vlaardingen werd gediscussieerd tussen het Neekamp en het Jakamp.

Dinsdag 5 april

Vroeg op, om vanaf 7 uur op station Schiedam te flyeren inzake het referendum.

’s Avonds deelgenomen aan de vergadering van de raadscommissie. Over mijn bijdrage tijdens deze vergadering schreef ik al.  (Om terug te lezen, klik hier).

Donderdag 7 april

’s Avonds was ik aanwezig bij de informatieavond voor omwonenden van Station Nieuwland. Dit station wordt volgend jaar gesloopt en vervangen door een metrostation voor de Hoekse Lijn.

Maandag 11 april

’s Avonds deelgenomen aan het fractieoverleg, ter voorbereiding op de raadsvergadering van 12 april.

Dinsdag 12 april

Raadsvergadering. Het enige onderwerp uit mijn portefeuille (culturele instellingen uit Schiedam als onderwerp van een nieuw rekenkameronderzoek) was een hamerstuk. Ik had dus geen inhoudelijke bijdrage.

Woensdag 13 april

Schriftelijke vragen (vier stuks) ingediend ter voorbereiding op de behandeling van de jaarstukken van de gemeente. De vragen en antwoorden staan in het stuk dat u kunt lezen door hier te klikken. De eerste vier vragen zijn door mij ingediend).

Donderdag 14 april

Deelgenomen aan de informatie en discussieavond over het nieuw op te stellen fietsbeleid in Schiedam.

Zondag 17 april

In overleg met Julia Mak (overlevende treinramp Schiedam) en met de rest van de fractie een appèl gestuurd aan het college om haar verzoek tot het oprichten van een monument te ondersteunen. (om dit te lezen, klik hier).

Dinsdag 19 april

Eerst samen met Julia Mak twee uur bezig geweest met televisieopnames inz de herdenking van de treinramp bij Schiedam.  (Klik hier)

Daarna door naar de tweede informatie- en discussieavond inzake het nieuwe fietsbeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *