Laatste verslag 2015

Mijn laatste verslag van dit kalenderjaar.
Op 8 december nam ik deel aan de vergadering van de raadscommissie. Zoals ik al eerder aankondigde had ik hierin geen actieve rol. Wel heb ik voorafgaand hieraan schriftelijk enkele vragen ingediend. Deze waren echter afdoende beantwoord, zodat ik hierover tijdens de vergadering geen aanvullende vragen hoefde te stellen.

Op 10 december ben ik aan het begin van de avond in het Julianapark aanwezig geweest bij de opening van “Winterlicht”. Prachtig om te zien hoe het park op deze manier gebruikt wordt. En ook mooi om te zien hoeveel belangstelling er was.

wl1 wl6 wl8

Vanuit het Julianapark ben ik in een keer door gegaan naar het centrum. Daar heb ik op de Grote Markt, tijdens Kaarsjesavond, samen met enkele andere raadsleden chocolademelk uitgedeeld aan de aanwezige mede-Schiedammers. Letterlijk een feest om te doen!
z1

Op zaterdag 12 december ben ik, tijdens de laatste open dag voor de opening met de fiets door de Ketheltunnel gereden. Hierover schreef ik al eerder een verslag. (KLIK HIER).

Op dinsdag 15 december was ik aanwezig bij de laatste raadsvergadering van het jaar. Een bijzondere, omdat werd stilgestaan bij het 50-jarig (!) jublieum van raadsnotulist Rien Keukelaar en bij het afscheid van raadsgriffier Jan Gordijn.

Na deze raadsvergadering is het kerstreces aangebroken.

Ik wens u fijne dagen. Wij ontmoeten elkaar ongetwijfeld weer in 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *