Lijsttrekker!

De leden van D66 Schiedam hebben mij op 27mei gekozen tot hun lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart a.s.!

Ik voel mij echt enorm vereerd. De afgelopen zeven jaar heb ik mij met heel veel energie en enthousiasme ingezet voor D66 en voor Schiedam. En dat blijf ik doen!Ik zie uit naar een mooie campagne en een mooi verkiezingsresultaat voor onze partij. Samen met al die andere D66’ers die zich willen inzetten voor Schiedam.

Hartelijk dank aan alle leden van D66, die mij hun vertrouwen gegeven hebben. En aan alle Schiedammers, die mij de afgelopen weken succes toegewenst hebben. Maar vooral ook dank aan Anouschka Biekman. Wij hebben laten zien, hoe in een democratische partij op inhoudelijke wijze gestreden kan worden om het lijsttrekkerschap. Vorige week donderdag hebben we met onze leden een avond gehad, waarin wij onze ideeën presenteerden en waarin wij vragen van leden beantwoordden. Oprecht een avond, waar we als D66 trots op mogen zijn.

Nogmaals, ik ben blij en vereerd. En nu verder aan de slag, want er is heel veel te doen in en voor Schiedam!

frontbhdp

100Margi Geerlinks, Jetta Hulshoff en 98 anderen72 opmerkingen2 keer gedeeldLeukOpmerking plaatsenDelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *