Moreel leiderschap is hard nodig onder de regenboog

Dit artikel verwoordt prima het gevoel waarmee ik al een aantal dagen rondliep. Dagen waarin ik met buikpijn heb rondgelopen vanwege de ophef rond de persoon aan wie ik mijn voorkeursstem gaf, vanwege zijn inzet voor de LHBTI’ers.

Ophef die ik volkomen begreep, nadat er allerlei berichtenwisselingen gepubliceerd werden. En na zijn verklaring “Altijd binnen de grenzen van de wet gehandeld te hebben”. Zoals ik wel vaker zeg: “Dat iets mag van de wet, betekent niet automatisch dat je het dan ook maar moet doen”. Een moreel kompas is minstens net zo belangrijk.Dank aan Jurgen Verhagen voor dit artikel op de website van het blad van de Jonge Democraten.
Lees het door op deze link te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *