Vragen over winterterrassen

Eind september maakte de gemeente bekend, dat het horeca-ondernemers in Schiedam toegestaan is komende winter een terras te exploiteren. Gezien de maatregelen inzake het coronavirus is D66 hier blij mee.

Wel had ik tijdens de raadscommissie van 23 september aanvullende vragen over het beleid inzake de “winterterrassen”. Zo wilde ik weten of de ondernemers hierover (net zoals afgelopen zomer) vrijgesteld zijn van het betalen van precariobelasting (antwoord: “Ja”). En ik had vragen over het niet toestaan van tenten op terrassen. In de beantwoording hierop bood burgemeester hierop wel een opening. (Zeg nooit nooit”).

Bekijk hier de video met de vragen en antwoorden:
https://www.youtube.com/watch?v=GdstZYFbJuE


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *