Vereerd en trots met plaats 2!

De afgelopen weken hebben de leden van D66 Schiedam kunnen stemmen over de volgorde van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s.

Een van de resultaten van deze stemming is, dat de leden mij de tweede plek op de definitieve lijst gegund hebben. Een resultaat, waarover ik mij vereerd en trots voel.

Waar de een vereerd en trots is, kunnen anderen teleurgesteld of zelfs boos zijn. Met een kandidatenlijst van een niveau als die van D66 Schiedam, is dat eigenlijk onvermijdelijk. Zoals ik al eerder schreef: we hebben genoeg kwaliteit in huis om probleemloos tien zetels te kunnen bezetten.

Omdat, zoals ik ook al eerder schreef, het lidmaatschap van D66 ons bindt, verwacht ik dat we met elkaar op positieve wijze op weg gaan naar een mooie nieuwe raadsperiode. We delen immers onze ideeën over de inrichting van een samenleving, binnen en buiten Schiedam.

Ik heb er enorm veel zin in en zie uit naar een mooie, nieuwe, sterke fractie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *